Összes oldalmegjelenítés

10 kínos szitu, amit minden kapcsolat elején átélsz

Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan


1. A randi végi elköszönés kínzó kérdése. Úgy érzed, csók lesz belőle, de valahogy mégis ölelésként végződik? Ciki!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (1)
2. Nem tudod, hogyan mutasd be a barátaidnak. Több mint haver, de még nem vagytok hivatalosan egy pár? A legjobb, ha csak a nevét mondod, magyarázkodni később is ráérsz.
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (2)
3. Pár hét randizgatás után ideje megbeszélni, hova is tart ez a dolog kettőtök között. Totál kínos egy ilyen dumcsiba belekezdeni, de nyugi, legalább lesz min nevetnetek később!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (3)
4. Először látjátok egymást meztelenül. Azért ennek a szitunak a cikifaktorán csökkenthetsz, csak tegyél róla, hogy ekkorra már feltérképezzétek egy kicsit egymás testét!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (4)
5. Együtt estek áldozatául egy vírusnak. Ugye te sem zsepik és lázcsillapító mellett képzelted el az egész nap fel sem keltek az ágyból című programot?
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (5)
6. Az első ajándék kibontása. Fogalmad sincs, mire számíthatsz, így a reménykedés mellett azért gyakorold a tükörben a „mindig erre vágytam, honnan tudtad, annyira szuper vagy!" reakciót!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (6)
7. Véletlenül kicsúszik a szádon a szeretlek szócska. Nem így akartad, nyilván neki kellett volna először mondani, de már nincs mit tenni, csak reménykedhetsz, hogy ő is pont rád várt.
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (7)
8. Megtalálod a gépén az exbarátnő fotóit. Szeretted volna azt hinni, a múltja az első randitokkal egyből megsemmisült, de sajnos ideje szembenézned a valósággal.
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (8)
9. Az első közös buli. Ajjaj, itt az idő élesben is bevetni a tánctudásodat, úgyhogy jól gondold meg, melyik magas sarkúdat választod!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (9)
10. Élőben is látnod kell a volt barátnőt, akiről kiderül, hogy nem a photoshop tette olyan csinossá. No para, húzd ki magad, és legyél olyan kedves, mintha csak a BFF-eddel futnál össze. Hidd el, jobban zavarba jön, mint te!
Szerelem- Kínos szitu - Randi - Szerelem - Cosmopolitan (10)