Összes oldalmegjelenítés

7 jel, hogy a pasi csak játszik veled

Már hónapok óta randizgatsz a sráccal, mégis úgy érzed, hogy nem juttok egyről a kettőre? Ó-ó, ha a következő szitukra ráismersz, akkor lehet, hogy a kiszemelted nem is akar tőled többet.

Nem mutat be a barátainak: Pedig, ha komolyan gondolná veled, akkor az lenne az első, hogy lecsekkoltat téged a haverjaival. Hiszen tudod, hogy a srácok, mennyit adnak egymás szavára a csajos ügyekben...
Nem akarja megismerni a barátaidat: Sőt, nem is kérdez róluk, ahogy a családodról vagy a munkádról sem. Bezzeg a huncutkodásra egyből rátér, amint találkoztok. Áh, csajszi, ha őt nem érdekli, mi van veled, akkor az ilyen pasi téged se izgasson!
Kifogásokat gyárt: Már vagy egy milliónyi szuper programot felsoroltál a srácnak, amit hétvégén együtt csinálhatnátok, de ő csak tereli a témát. Túl elfoglalt, már látta a filmet, nem szokott vacsorázni, és így tovább. Ugyan már!
Az éjszaka közepén keres: Mivel éppen a haverjaival bulizik, de amikor ráun a tombolásra, dob neked egy üzit, hogy szívesen felugrana hozzád. Csak, hogy tudd, ez nem számít randinak, ez csak egy hancúr hívás!
Kritizál más csajokat: Na, nem random lányokat az utcán, hanem a haverjai barátnőit. Ha egy srácot mindegyik csaj zavarja a társaságban, akkor esélyes, hogy ő még nagyon messze áll attól, hogy elköteleződjön.
Állandóan emlékeztet téged: Méghozzá arra, hogy nála ne maradjon a kabátod, a melltartód, a hullámcsatod, a fogkeféd pedig pláne. Mert amint meglátja a lakásában a cuccaidat kiborul, hiszen ezek a csajos kacatok csak rontják az agglegény-lak összképét.
Nem csinál neked reggelit: Vagy még csak nem is szalad le a boltba, hogy meglepjen téged egy frissen sült croissanttal. Ébredés után inkább csak sürget, hogy menned kell, hiszen neki is dolga van. A reggelit pedig oldd meg magad.